Jobba hos oss


Organisationen består av 12 medarbetare fördelade i 3 team. Vi arbetar med högt tempo i en snabbt förändrande miljö och är passionerade för vår vision.

Ledning


Organisationen leds av Ida Karlberg-Gidlund som tillsammans med Mattias Svensson arbetar med finansiering, partnerskap och organisationens ledarskap. Med erfarenhet från skolans värld, näringslivet och non-profitorganisationer utgör de grunden för organisationen.

Kompetensteamet


Kompetensteamet leds av Åsa Jakobsson och är ett 5-mannalag som arbetar med rekryteringen och placeringen av våra ledare. Kompetensteamet är ofta första kontakten  för våra sökande och kompetensteamet är vägledare för början av deras ledarskapsresor.

Programteamet


Programteam ansvarar för det tvååriga ledarskapsprogrammet och består av 5 coacher som dagligen stöttar våra kandidater i deras arbete. Tillsammans har de många års erfarenhet av skola och ledarskap och gör allt för att stötta våra ledare i klassrumsarbetet. Utöver coachande så arbetar programteamet med våra alumner och programutveckling.

Lediga tjänster


Lärarutvecklare i programteamet

Vill Du arbeta som lärarutvecklare i en expansiv och modig organisation som verkar både nationellt och internationellt? Teach for Sweden – befinner sig i en spännande och expansiv fas. Vi letar efter en lagspelare med growth mindset och som genom samverkan vill utveckla ledarskapsprogrammet och bidra till att Teach for Sweden når 50 000 elever.

  • Lärarutvecklare i programteamet

    Uppdaterad: 17 06 30

    Filtyp: PDF

    Ladda ned

Läs vidare

Är du kanske mer intresserad av att söka programmet? Eller vill du veta vilka vår medarbetare är?