dator med ansökan

2 veckor kvar till sista ansökningsdag!

Idag, den 15/2, är det prick två veckor kvar av rekryteringen till vår femte kull ledare. Den 28/2 är det sista ansökningsdag för denna gång, så skicka in din ansökan innan det är för sent!

Den 1/11 för året öppnade vi ansökan till vår femte kull. 75 nya ledare ska kliva in i klassrummet och tillsammans med cohort 16 göra skillnad för över 10000 elever på högstadieskolor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Luleå. Funderar du på att skicka in en ansökan så är nu det bästa tillfället. I december hade vi vårt första urvalstillfälle och träffade de första sökande som skickade in sin ansökan under november månad. 20 personer har hittills tackat ja till programmet. Nu söker vi efter resterande 55 personer som ska ansluta sig till dem och bli cohort 17.

Våra urvalsdagar sker mellan 8-23 mars och redan nu har platserna i Göteborg börjat fyllas. Detsamma ser vi snart ske på urvalsdagarna i Malmö och Stockholm. Ju tidigare du skickar in din ansökan desto tidigare har du möjlighet att få återkoppling och bokas in på den urvalsdag som passar dig bäst. Så missa inte chansen att kickstarta din ledarskapsresa och din framtid.

Nästa steg

Vill du veta mer om hur du kan skicka in den bästa ansökan? Klicka här!

Är du redo att skicka in din ansökan på en gång? Klicka här!