Camp TFS 2016

Förra veckan gick Camp TFS 2016 av stapeln. I Björkliden, norr om Kiruna, samlades alla våra medarbetare för en vecka med arbete kring vision och värdegrund.

Vår vision är en drivande faktor för vår organisation och vi strävar alltid efter att göra skillnad för varje enskild elev och deras möjlighet att välja sin egen framtid. Under veckan i Björkliden kopplade vi samman denna vision med våra olika roller och arbetsuppgifter. Med flera nya kollegor, 75 ledare ute på skolor och en ny rekryteringsomgång runt hörnet händer det stora saker på Teach for Sweden. Vi är redo för att göra skillnad, är ni?

Vi tror att alla barn kan och att med värderingarna öppenhet, samverkan och ansvar varje dag arbeta för att alla barn en dag ska få välja sin egen framtid. Det är vårt löfte till er och vi hoppas ni vill vara med oss på resan. Är du intresserad av vårt ledarskapsprogram och vill veta mer om hur du kan göra skillnad? Tveka inte på att höra av dig till våra rekryterare på rekrytering@teachforsweden.se eller skicka in en intresseanmälan till programmet!