Cohort 21 – Öst

Fyll i intresseanmälan i länken nedan. Inkludera nummer på TFS:are om du önskar träffa en specifik person.

 

Programdeltagarna som går vårt program är ämnesbehöriga i något eller några av ämnena: matematik, teknik, kemi, fysik, biologi, svenska, engelska eller spanska. En programdeltagare med behörighet inom matematik, teknik eller NO-ämnen kan undervisa i alla dessa ämnen. 

 

1.

”Jag har länge drömt om att bli lärare för att göra skillnad för barn. Jag vill dela min passion för lärande, visa barn att det är roligt med kunskap och på så sätt ge dem en bra start i livet”

Behöver undervisa i: Svenska eller Franska
Kan undervisa i: Engelska
Examen: Fristående kurser

Boende: Tyresö

2.

Jag vill ge eleverna nycklarna till svenska språket på ett så inspirerande och engagerande vis som möjligt. Tror det är viktigt att tidigt etablera ett text-självförtroende. TFS ger mig möjligheten att möta elever som kanske behöver stöd att finna det där självförtroendet, och där vill jag vara med! 

Kan undervisa i: Svenska och SO
Behöver undervisa i: Svenska
Examen: Kulturvetare

Boende: Enskededalen

7. 

”Allt är svårt tills det blir lätt. Alla elever har en vilja att lyckas och potential att uppnå höga skolresultat. Jag vill stötta dem i att tro på sig själva och ge dem rätt verktyg för att lyckas i livet. Jag valde TFS för att jag är engagerad i ledarskap och vill bidra till elevers utveckling.”

Kan undervisa i: Teknik, Matematik, NO
Behöver undervisa i: Teknik
Examen: M. SC. Energiteknik

Boende: Stockholm

9. 

”Skolan är kanske vår viktigaste samhällsverksamhet. Den nytta en lärare kan bidra med är exponentiell till sin natur. Varje individ du når ut till kan i sin tur nå ut till fler. Som lärare är man en central del av det stora nätverk som utgör samhällets kollektiva utveckling. Därför vill jag bli lärare!”

Kan undervisa i: Teknik, Matematik, NO
Behöver undervisa i: teknik
Examen: Civilingenjör i materialdesign

Boende: Skärholmen

11. 

” Jag är behörig i svenska. Jag har tränat mängder av bollsporter och ägnat mig åt annan träning i hela mitt liv. Så jag kan undervisa i gymnastik. Jag har jobbat som IT-konsult i många år så jag kan datorer. Jag har jobbat som journalist i flera år och kan skriva, media, radio, tv. ”Jag behövs””

Kan undervisa i: Svenska, idrott
Behöver undervisa i: Svenska
Examen: Journalistik och multimedia

Boende: Stockholm

15. 

”Efter flera år i näringslivet kändes kändes det dags att hitta mening i arbetslivet. Efter att ha testat hur det känns att göra riktig skillnad på barns liv som obehörig lärare var det bestämt att jag skulle bli just det. En lärare.” 

Kan undervisa i: Teknik, matematik, NO
Behöver undervisa i: Teknik
Examen: MSc Structural  Engineering with materials

Boende: Spånga