dator med ansökan

Har du skickat in din ansökan?

Rekryteringen av 75 modiga ledare är i full gång och i november så träffade vi de första sökande på våra urvalsdagar. Har du ännu inte skickat in din ansökan? Du har fram till 28/2 på dig!

Under november sökte nästan 200 personer till vårt ledarskapsprogram och i december hade vi våra första urvalsdagar. I januari kommer vi att ge våra första erbjudanden om plats i programmet till några av de vi träffade på urvalsdagarna i december. Det innebär att några av de 75 platserna i programmet kommer att fyllas. Resterande urvalsdagar för denna omgång kommer att hållas i mars och vi har redan börjat bjuda in. Därför kan det vara bra att skicka in din ansökan så snart du kan. Då får du också snabbare återkoppling och kan bokas in på en urvalsdag så fort vi har gjort vår bedömning! Läs mer om rekryteringsprocessen

Hur går ansökan till?

Vår skriftliga ansökan är uppdelad i två steg. I den första delen samlar vi dina kontaktuppgifter och får ett hum om dina akademiska meriter. Ser vi något i din profil så skickar vi den andra delen till dig. Där ställer vi lite mer djupgående frågor och lär känna dig och dina drivkrafter bättre. Efter vi har fått in din andra ansökan och gått igenom den så fattar vi ett beslut och bjuder in till våra urvalsdagar. Missa inte chansen att påbörja din ledarskapsresa och sök ledarskapsprogrammet!

Klicka här för att skicka in din ansökan

Vill du ha tips på hur du skickar in den bästa ansökan? Se vår rekryterare Petters bästa tips nedan: