dator med ansökan

Nu kan du skicka in din ansökan

November har kommit och nu har vi öppnat ansökan till vårt ledarskapsprogram. Till vår femte grupp, cohort 17, söker vi 75 nya programdeltagare. Är du redo att kliva in i ett klassrum och göra skillnad?

Vår rekryteringsperiod sträcker sig från 1 november till och med 28 februari 2017. Skickar du in din ansökan tidigt så får du snabbare återkoppling och en möjlighet att delta på våra tidigare urvalsdagar i december. Vår rekryteringsprocess består av flera olika moment där vi försöker lära känna dig bättre och leta efter rätt matchning till vårt program. Den skriftliga ansökan är bara den första delen av rekryteringen. Vill du veta mer om hur vår rekrytering går till kan du läsa mer här.

I år söker vi akademiker som har en bakgrund inom de naturvetenskapliga ämnena och inom språk. För att kunna bli behörig till vårt program behöver du ha universitetsstudier om minst 90 hp inom ett undervisningsämne och minst 15 av dessa behöver vara ett självständigt arbete. För att få behörighet till fler än ett ämne behövs det 45 hp inom ett andra och ett eventuellt tredje ämne. Läs mer om behörighet här

Hittills har vi rekryterat och placerat över 100 lärare på skolor runt om i Sverige. Med 75 deltagare i programmets första och andra år gör vi tillsammans skillnad för över 6000 elever. Tillsammans med våra 34 alumner, där majoriteten fortsätter sitt arbete i skolans värld, växer siffran ännu mer. Med våra 75 nya ledare räknar vi med att nå över 8000 elever till nästa år. Vill du vara med på den resan?

Skicka in din ansökan

Inte helt redo att skicka in din ansökan? Lämna en intresseanmälan så kommer vi skicka ut mer information!