Vi firar programavslutningen med Cohort 21 – Utbildningsminister Mats Persson talar

I fredags fick vi äntligen fira våra programdeltagare i Cohort 21 när de på programavslutningen tog emot sina examensbevis. Totalt är det 35 personer som påbörjade ledarskapsprogrammet hösten 2021 och avslutade nu efter två intensiva år. Festligheterna tog plats på Boule Bar Haga i Stockholm.

”Cohort 21 har tagit på sig den viktiga uppgiften att vara en del av att bygga en likvärdig skola genom att vara ledare i klassrummen. De har med sitt engagemang inspirerat och kommer att fortsätta inspirera barnen i skolan att kunskap är nyckeln till att kunna välja sin framtid och gett dem verktyg att tro på sig själv”, säger Neda Jazayeri, chef för ledarskapsprogrammet på Teach for Sweden.

Vi blev särskilt glada över att få välkomna utbildningsministern Mats Persson till programavslutningen, där han tackade programdeltagarna för sina insatser med ett inspirerande tal. Här finns det även ett kort intervju med ministern där vi pratar om ledarskap, visioner för det svenska utbildningssystemet och hans egen skoltid.

Vi på Teach for Sweden önskar er åter en gång stort grattis! Vi ser fram emot att fortsatt vara en del av eran resa som TFS-ambassadör.