Sök tjänsten som ledarskapsutvecklare!

Vill du göra skillnad och utvecklas genom att handleda och coacha drivna och noggrant utvalda personer i ett ledarskapsprogram? Vi vill tillsammans med dig driva utvecklingen mot en mer likvärdig skola där alla barn når sin fulla potential.

Vi letar efter en orädd ledare som med dynamiskt tankesätt och grit kan handleda, stötta och ställa krav på deltagarna i ledarskapsprogrammet för utveckling mot att bli en villkorslös ledare.  I din roll kommer du tillsammans med kollegor att utbilda och coacha ledarna utifrån innehållet i Teach for Swedens ledarskapsprogram. Tjänsten omfattar bland annat coachning via klassrumsbesök och distans, ansvar för ledares utveckling, att hålla i utbildningar samt addera efterfrågad kompetens till ledarskapsprogrammet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ledarskap i krävande miljöer och delar vår uppfattning att personlig utveckling ofta sker i utmanande omständigheter. Du är skicklig på att samarbeta och ta tillvara på olikheter. Du är resultatorienterad och en lösningsfokuserad. Det är meriterande om du har arbetat med att utveckla ledare som befinner sig i utmanande situationer och behöver balansera hållbarhet med personlig utveckling.

Låter det intressant? Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan!