deadline 28 februari

Tack för alla ansökningar!

28/2 var sista ansökningsdag till ledarskapsprogrammet och vi har slagit alla tidigare rekord för ansökningar. Eftersom vi fortfarande ser ett stort intresse har vi beslutat att hålla slussarna öppna fram till fredag 3/3.

Totalt har vi i rekryteringen till cohort 17 sett en ökning på över 76 % ansökningar från förra årets rekryteringsomgång. Med siktet ställt på expansion och 75 ledare i klassrummet till hösten så är det fantastiska siffror. Siffran 75 är speciellt viktig för oss då det innebär att vi kommer att kunna nå över 10000 elever. Räknar du dessutom in våra nya och existerande alumner så ökar siffran.

Vi drivs av vår vision om alla barns rätt att kunna välja sin egen framtid. Möjligheten att kunna gå vidare till gymnasiet är en av nycklarna till att öppna fler dörrar för elever. Med siffror från VT 2016 där nästan 17 % gick ut högstadiet utan gymnasiebehörighet är det därför viktigare än någonsin att göra skillnad. 17 % av en årskull i högstadiet motsvarar nästan 17000 elever, ni kanske förstår varför vi tycker siffran 10000 är så häftig. När vi dessutom placerar på skolor som i stor utsträckning har utmaningar med gymnasiebehörighet och låg måluppfyllelse så har vi möjlighet att verkligen skapa förändring tillsammans med våra ledare.

Möjlighet att skicka in en sen ansökan

Eftersom intresset varit så stort i år och vi fortfarande ser många påbörjade ansökningar så har vi beslutat att ge fler en chans att skicka in. Fram till och med 2/3 kommer vi att hålla vårt ansökningsformulär öppet. Så har du missat vår deadline, eller kanske påbörjat en ansökan som du inte hann slutföra så har du nu en extra chans!

Eftersom våra urvalsdagar är runt hörnet så jobbar vi hårt med att göra en snabb återkoppling. Under kontorstid så har vi möjlighet att återkoppla på din ansökan redan samma dag. Den skriftliga ansökans andra del kommer du ha möjlighet att påbörja i samband med återkopplingen på den första delen.

Om du vill skicka in en ansökan följ denna länk: https://www.tfaforms.com/444966

Om du vill fortsätta på en redan påbörjad ansökan kan du logga in här: https://www.tfaforms.com/forms/resume/444966