Tack för alla ansökningar!

Idag, 16/3 håller vi vår sista urvalsdag för ledarskapsprogrammet. Vi har haft fyra långa och intensiva urvalsdagar i Stockholm, men det har varit inspirerande att få träffa så många fantastiska ledare och så många engagerade människor som brinner för en rättvis skola. Tillsammans med de vi träffade på urvalsdagarna i Malmö så har vi sammanlagt träffat ca 120 personer. Vi sammanställer nu alla resultat och de 40 bästa kandidaterna kommer att erbjudas en plats i programmet.

Under de nästkommande veckorna kommer vi också genom samarbete med Karlstad Universitet och våra samarbetande kommuner påbörja en omfattande process som kommer avslutas i ett sommarinstitut i sommar och med att ett 40-tal nya ledare placeras i klassrummet till hösten 2015.

Vi vill tacka för alla fantastiska ansökningar och för det stora intresset för programmet. Tillsammans genom samverkan och ledarskap vill vi bidra till en mera likvärdig skola och vi ser fram emot att köra igång vår tredje grupp ledare i klassrummet.