Further Together – Teach for All global conference

Teach First New Zealand har länge arbetat med deras kulturella kontext och hur man integrerar och inkluderar olika grupper av människor i Nya Zeeland och tillsammans med Teach for All fick de möjligheten att vara ett värdland till Teach for Alls globala konferens 2015. Temat för konferensen var ”paddling together takes us further together” med målet att stärka arbetet för likvärdig skola och utbildning för alla globalt och i deltagarnas egna länder.

Från Teach for Sweden var programansvarige Anna och verksamhetschef Ida närvarande för ta med sig massor av utmärkt kunskap hem samt dela med sig av våra lärdomar som vi har gjort. Under konferensen fick deltagarna möjlighet att ta del av den Maoriska kulturen samt besöka flera av de skolor som Teach First NZs kandidater arbetar på.

Det har varit en fantastiskt inspirerande konferens och vi fortsätter kämpa för att alla barn ska ha rätt till en utmärkt utbildning, både i Sverige och globalt. Om ni är fortsatt intresserade av Teach First NZs arbete så kolla videon nedanför för att också få ta del av lite inspiration från det globala nätverket.