Uppstartsträffar 2017

Förra veckan höll vi i vår första uppstartsträff för cohort 17 i Stockholm. Denna vecka besöker vi både Malmö och Göteborg för att kickstarta cohort 17 även där.

Uppstartsträffarna är första gången vi samlar regionsgrupperna och låter dem lära känna varandra. Under uppstarten så förbereder vi även det första inledande arbete som de ska göra inför sommarinstutet, det vi kallar prework. Under kvällen får också våra ledare en gedigen överblick över programmet. Genom samtal med alumner och coacher en chans att ställa sina frågor inför programstart. För oss på TFS är det en stor favorit då vi får en chans att träffa våra blivande ledare på riktigt.

Våra uppstartstillfällen blir också en genomgång av placeringsarbetet och de olika moment som det innebär. Placeringen är det sista steget innan kompetensteamet lämnar över ledarna till programteamet som kommer följa dem genom programmet. Vill du läsa mer om placeringsarbetet i år så kan ni läsa vårt inlägg från förra veckan här.

 

Tack

Stort tack till Quality Hotel View i Malmö som mycket generöst lånat ut sina lokaler till oss för uppstartskvällen igår. Vi vill också skicka ett stort tack till Lövgärdesskolan i Göteborg som kommer att tillhandahålla lokaler till vår uppstartsträff för Göteborgsgruppen.