Vår 10-års impactrapport är här

Vi är stolta över att kunna presentera vår tio-års impactrapport! Den visar bland annat att nästan 400 akademiker gått, eller går, vårt ledarskapsprogram sedan starten 2013. Tillsammans har de undervisat 40 300 elever på 230+ skolor i 100 kommuner runt om i Sverige.

– Årets impactrapport är speciell på flera sätt. Vi kan nu fira att över 40 000 ungdomar runt om i landet har undervisats av en lärare som kommer från Teach for Sweden. Och under 2023 firar vi tio år som stiftelse, säger Ida Karlberg Gidlund, grundare och verksamhetschef.

I tio år har vi rekryterat akademiker till ett tvåårigt ledarskapsprogram där de läser in lärarexamen, samtidigt som de arbetar på en högstadieskola med stora behov. Det betyder att de direkt gör viktig skillnad för de barn som behöver dem som mest. 2023 firar vi vårt 10-års jubileum och blickar tillbaka på en lång resa där vi har fått förmånen att utbilda nästan 400 otroligt skickliga lärare.

I impactrapporten hittar du fakta och siffror som visar på hur vi bidrar till en mer likvärdig skola, får läsa om några personer som gör skillnad i klassrum runt om i landet och kan lära dig mer om hur programmet är uppbyggt.