Ge en gåva

– som bygger framtiden!

Över 18000 skäl

att göra skillnad

 

Vi tror att alla barn kan! Vi är beslutna om att jobba för en dag då alla barn kan välja sin egen framtid.


 

Nästan var femte högstadieelev gick år 2017 ut nian utan gymnasiebehörighet. Det motsvarar 18600 elever runt om i Sverige.

Skola och en lärare gestaltat i ikoner

Dessa elever är inte jämt fördelade över landets skolor. Därför placerar vi våra ledare där de kan göra störst skillnad.

Hur kan du göra skillnad?

En gåva till Teach for Sweden hjälper oss att placera fler skickliga ledare i en skolklass. Ledare som har en tro på alla barns förmåga, jättegoda ämneskunskaper och vilja att förändra den trenden vi ser.

Genom vårt 90-konto eller Swish kan du se till att pengarna går direkt till att hjälpa eleverna komma i kontakt med en lärare. Vi har rekryterat runt 170 ledare till vårt program. Varje krona går till att hitta, utbilda och placera ledarna där de behövs mest. I skolor med stora behov. Tillsammans kan vi göra bestående skillnad för eleverna i skolan idag.

Att ge din gåva via Swish är enkelt, swisha valfritt belopp till 123 900 4839


Du kan också ge din gåva via bankgiro 900 48 39


  • Gåvobevis

    Uppdaterad: 17 12 08

    Filtyp: PDF

    Ladda ned

#byggframtiden

Du kan bidra på fler sätt!

Genom att söka programmet så har du chans att själv få stå i klassrummet och bidra med förändring. Du kommer utmanas, utvecklas till oanade höjder och växa som ledare. Tipsa också gärna en vän om Teach for Sweden och dela ditt innehåll med hashtaggen #byggframtiden och följ med oss på vår resa.