Gruppbild Teach for Sweden

Om oss

 

Oavsett varifrån man kommer, vilken utbildningsbakgrund ens föräldrar har eller var i Sverige man bor så ska skolan vara den plattform som gör att varje barn ska kunna bli sitt bästa jag. Så var det inte, och det var just detta som fick grundarna Ida Karlberg Gidlund och Mattias Svensson att starta upp insamlingsstiftelsen Teach for Sweden.

Programmet


Teach for Sweden erbjuder framtida ledare en chans att påverka svensk skola och ungas framtid. Genom ledarskapsprogrammet gör du en insats  – för dig, barnen och samhället!

Hur funkar det?

Samverkan


Vi arbetar utifrån övertygelsen att både offentlig och privat sektor gemensamt behöver ta ansvar och bidra till att Sverige har en skola där alla barn har lika förutsättningar att nå de uppsatta målen i skolan.

Läs mer om att stödja oss

Partnerskolor


Genom vårt samarbete med kommuner och skolor kan vi hjälpa fler barn och unga att tillgodogöra sig en likvärdig utbildning!

Läs mer om ett samarbete med oss

Jobba hos oss

Vi är en ständigt växande organisation och vi strävar alltid efter att rekrytera rätt personer. Vem vet, du kanske är nästa medlem i vårt team?

Karriär på TFS

Teach for All

The Global Network for Expanding Educational Opportunity

Teach for All är ett globalt nätverk där vi, tillsammans med 61 andra nationella organisationer världen över, arbetar för att varje barn ska ha tillgång till en likvärdig utbildning. Oavsett vilken del av världen du bor i.

Alla organisationer i det globala nätverket är lokalt finansierade, lokalt styrda och anpassade efter den lokala kontexten men enas under en gemensam vision om alla barns rätt till en utmärkt utbildning.