miljöbild från björkliden

Dags för vårtermin och nya tag i rekryteringen!

Vårterminen 2017 står runt hörnet och cohort 15 påbörjar sin sista termin i vårt ledarskapsprogram. Till våren tar de sin examen och fortsätter sin ledarskapsresa. Våra rekryterare vilar dock inte, efter sommaren ska 75 nya ledare gå in i klassrummet och börja ledarskapsprogrammet.

Under 2016 har det hänt mycket; fler medarbetare, fler ledare i programmet och vi har börjat vår största rekrytering någonsin. 2017 blir inget undantag; till hösten ska 75 nya ledare påbörja sin ledarskapsresa i vårt program. Tillsammans med ledarna i cohort 16 göra skillnad för över 8000 elever på de skolor som behöver det mest. Sedan starten 2013 har vi rekryterat över 100 ledare till programmet och efter sommaren stärks vårt alumninätverk med 34 skickliga ledare som går klart sitt andra år i programmet. I alumninätverket kommer de har möjlighet att fortsätta engagera sig och skapa förändring för skoleleverna.

I december hade vi våra första urvalsdagar för denna rekryteringsomgång och träffade jättemånga skickliga sökande. Under januari kommer vi börja ge de första erbjudanden om plats i programmet till några av de vi träffade i Stockholm och Malmö, det innebär att några av de 75 platserna kommer att börja fyllas redan nu. Resterande urvalsdagar kommer att hållas i Mars månad i Stockholm, Göteborg och Malmö. Inbjudningarna har redan börjat!

Har du ännu inte skickat in din ansökan kan det därför vara bra att göra det redan nu, så vi har möjlighet att snabbt återkoppla och eventuellt boka in dig på en urvalsdag. Det är begränsat med platser och först till kvarn gäller. Sista ansökningsdag 28/2!

Nyfiken på ledarskapsprogrammet?

Läs mer eller skicka in din ansökan