Event vid rekrytering

Gå på urvalsdag i december!

Nytt för årets rekryteringsomgång är att vi kommer att hålla våra första urvalsdagar redan i början av december. Skicka in din ansökan senast 30 november för en möjlighet att gå på en tidig urvalsdag!

Din urvalsdag är ett viktigt steg i rekryteringen och din chans att visa vad du går för. Tidigare rekryteringsomgångar har vi haft våra urvalsdagar i slutet av vår ansökningsperiod, i Mars. I år sätter vi också in tidiga urvalsdagar. I början av december har du möjlighet att göra din urvalsdag. Skicka in din ansökan före den 30 november. Då får du inte bara besked snabbare men du vet redan i januari om du är en av de nya ledarna i vårt program.

Klicka här för att komma till ansökans första del

Vår rekryteringsprocessen påbörjas med den skriftliga ansökans två delar följt av våra urvalsdagar. En urvalsdag består av en halvdag med tester för vi att vi ska kunna hitta rätt matchning till programmet. Under dagen får du genomföra en gruppövning, testlektion och en intervju. Urvalsdagen är en obligatorisk del av ansökan och en av våra favorithändelser under året! Läs mer om rekryteringsprocessen här