Gruppbild från sommarinstitutet 2017

Sommarinstitutet 2017

Fredagen den 4/8 rundade vi av två intensiva veckor på vårt sommarinstitut på Stensunds Slott i Trosa. Nu står över 100 ledare redo för utmaningen i skolan!

Under två intensiva veckor så samlades de 69 ledarna från cohort 17 på kursgården i Trosa. Sommarinstitutet (SI) består av två intensiva veckor där de arbetat med allt ifrån ledarskap och planering till bedömning och classroom management.

Under andra veckan på SI så hade vi även cohort 16 på plats. Deras returners days ger en kickstart innan de påbörjar programmets andra år. Det ger också en chans för cohort 16 att kunna dela med sig av sina lärdomar från första året i programmet.

Tillsammans består cohort 16 och 17 av över 100 ledare som arbetar med tron på alla barns förmåga. De 100 ledarna kommer att arbeta på 84 skolor i 32 kommuner. Tillsammans når de över 8000 elever. Nytt för i år är att 5 av våra ledare kommer delta i något som vi kallar för pilotprojektet. Piloterna är placerade och arbetar på orter utanför våra 4 regioner; Stockholm, Malmö, Luleå och Göteborg.

Vill du delta på nästa års sommarinstitut?

Skicka in en intresseanmälan till ledarskapsprogrammet