Gruppbild med deltagarna från cohort 20 på Skansen i Stockholm.

44 lärare avslutar ledarskapsprogrammet

Förra veckan var det dags för programavslutning för den grupp som startade ledarskapsprogrammet hösten 2020. Totalt 44 personer avslutade programmet i år.

En av de är Monika Jensen, som jobbar som NO- och teknik-lärare i Stockholm: ”Ledarskapsprogrammet har gett mig många användbara verktyg och en stabil grund att stå på. Även om programmet var tufft var det väl investerad tid och energi. Nu ser jag fram emot att varje dag fortsätta utvecklas tillsammans med mina elever.”

Ledarskapsprogrammet har gett mig många användbara verktyg och en stabil grund att stå på. Även om programmet var tufft var det väl investerad tid och energi.

”Denna grupp har verkligen kämpat stenhårt. De påbörjade programmet mitt under en pandemi med mycket svåra förutsättningar. Ändå – eller kanske just därför – valde de att det är i klassrummet de vill vara. Jag är glad att de valde läraryrket och att de tog sig hela vägen in i mål”, säger Jenny Lundh, chef för ledarskapsprogrammet på TFS.

Denna grupp har verkligen kämpat stenhårt. De påbörjade programmet mitt under en pandemi med mycket svåra förutsättningar. Ändå – eller kanske just därför – valde de att det är i klassrummet de vill vara.

Vi på Teach for Sweden önskar er åter en gång stort grattis! Vi ser fram emot att fortsatt vara en del av eran resa som TFS-alumn.

 

Bli en del av lösningen

Att skapa en likvärdig skola är inte en uppgift vi kan lösa själva. Det finns flera vägar att hjälpa oss att nå fler barn. Var med och bidra!