Anna på scen

Ansök senast sista november

Rekryteringsomgången till vår nästa grupp ledare är i full gång och det har gått nästan en månad sedan vi öppnade vår ansökan. Som du säkert inte har missat så har vi i år urvalsdagar redan i december. Om du vill delta på dessa så behöver vi din ansökan senast 30/11.

Urvalsdagarna är ett obligatoriskt moment av vår rekryteringsprocess och består av en halvdag där vi testar dina förmågor i olika övningar. Du deltar på urvalsdagen med andra sökande men dagen innehåller också enskilda moment. Våra urvalsdagar i december kommer att hålla 5, 6 och 12 december i Stockholm och 8 december i Malmö. Det är just dessa dagar som du har möjlighet att närvara på. Men då krävs en ansökan senast onsdag 30/11.

Sista ansökningsdag för denna rekryteringsomgång är den 28/2! Vi har redan påbörjat inbjudningar för alla urvalsdagar, så skicka in din ansökan så fort du kan för att kunna garantera din plats. Urvalsdagarna i mars kommer att ta plats i Stockholm, Göteborg och Malmö och du får själv välja vilken plats som passar dig bäst förutsatt att det finns tider kvar. 

Är du redo för nästa utmaning?

Skicka in din ansökan! 

Är du inte helt redo för att ansöka? Skicka in en intresseanmälan och få lite mer information innan du bestämmer dig!