Ansökan är öppen!

Nu är vi äntligen redo att ta emot ansökningar till ledarskapsprogrammet med start sommaren 2019!

Teach for Sweden’s 2-åriga ledarskapsprogram ger en oöverträffad ledarskapsutveckling och lärarexamen för akademiker som vill göra skillnad för ungdomar i skolor där behovet är som störst. Programmet hjälper dig att bli en inspirerande ledare och en effektiv lärare. I klassrummet kommer du arbeta i en komplex miljö som kräver snabba beslut och stort ansvar. Genom hela programmet har du kontakt med en ledarutvecklare som handleder och utmanar dig i din utveckling både som ledare och lärare. Detta i kombination med teoretiska universitetsstudier gör att du har maximal möjlighet att utvecklas och ger en unik erfarenhet. Här hittar du mer information om programmet!

Denna rekryteringsomgång söker vi de som har bakgrund inom matematik, fysik, kemi, biologi, teknik eller språk. Här kan du läsa mer om behörighet till programmet!

Skicka in din ansökan här. Sista dagen att skicka in din ansökan är den 28e februari. Vi vill dock uppmana dig att söka tidigt eftersom ju tidigare vi får in din ansökan desto tidigare får du besked tillbaka.