Skolbesök i Hökarängen

Med rekryteringen runt hörnet har vi även påbörjat arbetet för att kunna placera de 75 ledarna vi söker till nästa årskull. Vi märker ett stort intresse för att få ta del av fler engagerade och kompetenta ledare till klassrummen och att TFS-ledare har det skolorna söker vilket är jätteroligt. Mycket är tack vare de ledare vi redan har placerat, som idag gör ett fantastisk arbete.

Två av dessa ledare är Mathilda och Karin, de arbetar på Hökarängsskolan utanför Stockholm. I veckan hade vi möjlighet att besöka dem på deras skola och tillsammans med vår kontaktperson på Stockholm Stad, Maria Sturén. Vi träffade även bitr. rektor och TFS-ledarnas handledare på skolan för att tillsammans utvärdera och utveckla samarbetet inför framtiden.

Stockholm stad har varit en partner sedan starten 2013 och har varje år tagit emot flera av våra ledare för placering på deras skolor. Stockholm stad är en av våra samarbetskommuner i region Stockholm. Regionen sträcker sig från Enköping i norr till Södertälje i söder. Sedan vår start 2013 har vi placerat över 50 ledare i regionen vilket gör den till vår största region.

Jätteroligt att komma ut på skolbesök och få träffa ledarna på plats i sina klassrum

Maria Sturén, Stockholm Stad

I år söker vi som tidigare nämnt 75 nya ledare till vårt program. De kommer tillsammans att göra skillnad för över 6000 elever och genom programmet utvecklas och bli fantastiska ledare. Om du är nyfiken på ledarskapsprogrammet och vill bidra till elevernas framtid passa på att skicka in en intresseanmälan redan nu så håller vi dig uppdaterad. Om du är osäker på din behörighet eller vill veta mer om hur vår rekryteringsprocess ser ut? Kika in på våra sidor om behörighet och rekrytering och läs mer.

hokarang-2