Event vid rekrytering

Tack för urvalsdagarna!

Tack till alla er som deltagit på urvalsdagarna i december! Vi har träffat många skickliga sökande och redan i januari kommer vi börja fylla de första platserna i programmet. 

Till de fyra urvalsdagarna i december har vi läst över 200 ansökningar och träffat många skickliga sökande som vill göra skillnad. I slutet av januari kommer vi att återkoppla till de som deltagit på urvalsdagarna i december med ett besked. Det innebär att redan då fylls några av de 75 platser vi har i programmet till höstens programstart.

Under november har vi också börjat bjuda in till våra urvalsdagar i mars. Vi kommer att fortsätta bjuda in löpande under hela ansökningsperioden så passa på att skicka in din ansökan innan platserna tar slut. Ansökan är öppen t.om. 28/2 2017! 

Urvalsdagarna är ett obligatoriskt moment av vår rekryteringsprocess och brukar vara mycket uppskattade av våra sökande. Under en halvdag är du med och genomför flera olika övningar där vi letar rätt matchning till vårt program. Övningarna består bl.a gruppövning, intervju och testlektion.

Urvalsdagarna i mars sker på följande datum

  • Stockholm 8-10 mars
  • Malmö 14-15 mars
  • Göteborg 16-17 mars

Är du redo att anta din nästa utmaning? Skicka in din ansökan senast 28/2! Skicka in en ansökan

Är du inte helt redo för att ansöka? Skicka in en intresseanmälan och få lite mer information innan du bestämmer dig!