Urvalsdagarna 2017

Den 22/3 höll vi i vår sista urvalsdag för rekryteringen till Cohort 17. Sedan vi öppnade ansökan i november så har vi fått in över 550 ansökningar och träffat över 200 sökande på våra urvalsdagar. 

Nu när vi är klara med våra urvalsdagar så påbörjar vi arbetet med att välja ut de 75 ledare som kommer att kliva in i klassrummet till hösten. Som ett sista steg av vår rekryteringsprocess gör våra lärosäten också en förhandsgranskning av behörighet. De akademiska studierna är en del av programmet och behörighet till dessa studier ett obligatoriskt krav för antagningen.

Under april månad kommer vi börja återkoppla med resultat från urvalsdagarna. Det innebär att vi kommer skicka ut erbjudande till de fantastiska ledarna som till hösten kommer påbörja programmet. Eftersom vi hade urvalsdagar i december har vi i skrivande stund 20 ledare som accepterat sin plats. Nu jagar vi efter de resterande 55 som ska anta utmaningen.

Vi vill tacka alla som har skickat in en ansökan till ledarskapsprogrammet. Ditt engagemang och din vilja att göra skillnad i svensk skola behövs. Vi ser fram emot att se en ny grupp med ledare kliva in i klassrummet till hösten och hjälpa oss att hjälpa fler välja sin egen framtid.

 

Hann du inte söka i vintras?

Skicka in en intresseanmälan och håll dig uppdaterad om kommande rekryteringsomgångar. Du hittar intresseanmälan här