rekryteringsteamet på arkad

Vad gör du nästa vecka?

Vår rekryteringsturné fortsätter under vecka 47 och vi kommer att besöka både Göteborg och Linköping. Passa på att träffa vårt rekryteringsteam och få svar på dina frågor om rekryteringen.

Vi vill gärna träffa dig som är akademiker och berätta mer om vårt ledarskapsprogram och om hur du kan göra skillnad. Anmäl dig till våra event för att få mer information om oss och få svar på dina frågor. Veckan bjuder på flera olika tillfällen att träffa oss, både digitalt och ansikte mot ansikte. Så missa inte chansen att bli inspirerad på våra inspirationskvällar i Göteborg och Stockholm. Eller varför inte prata med våra rekryterare på Linköpings Universitet? Kika på våra datum nedan och se om någon av våra tider passar dig!

Stockholm

  • Inspirationskväll 21/11

Linköping

  • Besök vår monter i Kårallen på Linköpings Universitet 22/11 från klockan 11.

Göteborg

Om du inte har möjlighet att närvara på någon av veckans träffar så håller vi också i ett webbinarium under veckan. Tisdagen den 22/11 klockan 19.00 kommer du att kunna lyssna till vårt rekryteringsteam när de berättar mer om programmet. För att närvara krävs internetuppkoppling och en dator eller smartphone. Registrera dig till webbinariet här!

 

Vår rekryteringsperiod är i full gång, har du skickat in din ansökan än?

Om du skickar in före 30 november har du möjlighet att närvara på våra första urvalsdagar i december. Skicka in din ansökan