Nya lokaler

Vi har flyttat till nya lokaler

Förra veckan gick flyttlasset från våra gamla lokaler på Fleminggatan 15 till ett nytt kontor, bara ett stenkast bort på Wallingatan 37. 

Med över 100 ledare i programmet och 4 nya medarbetare under året råder det inga tvivel på om vi har växt ur vårt gamla kontor. Efter en smidig flytt är vi på plats i våra nya lokaler på Wallingatan 37. De nya lokalerna har många fördelar, bland annat fler kontorsplatser för vår växande personalstyrka. Det är dock besöksdelen som bjuder på flest nyheter. I de nya lokalerna har vi möjlighet att kunna husera allt ifrån rekryteringsträffar till studiesugna ledare från programmet.

– Teach for Sweden är en växande organisation, inom kommande tre år arbetar vi för att nå 30 000 elever. Vi ser ett växande intresse för att bli lärare och för att utvecklas i sitt eget ledarskap. För att fortsätta expansionen har vi flyttat till ett nytt kontor som skapar nya möjligheter. Bland annat ser vi mycket fram emot att kunna genomföra urvalsdagar i våra egna lokaler, säger Ida Karlberg Gidlund, verksamhetschef.

Vill du ha en möjlighet att besöka våra lokaler?

Under hösten kommer vi att hålla flertalet rekryteringsaktiviteter. Är du intresserad av att söka programmet? Tveka inte på att skicka in en intresseanmälan, då får du inbjudningar till alla våra event och allt det senaste om ledarskapsprogrammet. Klicka här för att fylla i en intresseanmälan