Webbinarium i februari

Funderar du på att skicka in en ansökan till vårt ledarskapsprogram? Missa inte våra webbinarium och chansen att lyssna till våra rekryterare och höra lite mer om programmet. 

Under februari månad kommer vi att hålla i två webbinarium för dig som vill veta mer om vårt program, rekryteringsprocessen och behörighet. Vi kommer i första hand att hålla i två tillfällen innan sista ansökningsdag 28/2, på olika tider. Förhoppningsvis passar någon av dem dig. Den 7/2 kommer vi att hålla i ett lunchwebbinarium och 20/2 håller vi i ett lite längre för dig som inte är tillgänglig dagtid.

För våra webbinarium använder vi oss av en klient som heter Zoom, det krävs ingen registrering och det går att koppla upp sig både via dator och telefon (via telefon krävs att du laddar ner en app). Under våra träffar uppmanar vi dig att ställa frågor via chatten, mikrofonerna hos alla deltagare kommer vara avstängda när du loggar in för att förhindra rundgång och andra störningar. Fullständiga instruktioner för hur du loggar in skickas ut vid registrering.

Lunchwebbinarium 7/2

Tisdagen den 7/2 klockan 12.15 kommer vi att hålla i ett kort webbinarium om vårt ledarskapsprogram. Under ca 30 minuter kommer våra rekryterare berätta mer om programmet, vår rekryteringsprocess och hur du kan kolla din behörighet. Under webbinariet kommer också chatten finnas tillgänglig där du kan ställa dina frågor till våra medarbetare.

Registrera dig till webbinariet 7/2

Webbinarium 20/2

På måndagen den 20/2 kl 18.00 kommer vi att hålla i ett längre webbinarium där vi går in lite djupare i frågor om rekryteringsprocessen och ledarskapsprogrammets upplägg. Även här har vi möjlighet att svara på frågor i chatten men också att vi kan ta upp bredare teman ur frågor framför alla deltagare.

registrera dig till webbinariet 20/2

 

Är du nyfiken på att läsa mer om ledarskapsprogrammet? Klicka här

Vill du skicka in en ansökan till ledarskapsprogrammet? Klicka här