Anställ via oss!

Är du rektor eller huvudman och intresserad av att anställa motiverade och ämnesbehöriga medarbetare? Eller är du kanske bara nyfiken på att läsa lite om de kandidater som kommer att påbörja ledarskapsprogrammet till hösten.

Då ska du spana in de nya sidorna här på hemsidan, där deltagarnas ämnesbehörighet och motivation presenteras. Så här fint utrycker en av kandidaterna i syd sin drivkraft.

Det som driver mig och ger mig ännu mer vilja att bli en bra lärare är glimten i ögat jag ser hos eleverna när de förstår något jag förklarar. Jag får de här barnen, oavsett bakgrund, att tro på sig själva och den känslan är obeskrivlig. Just därför har jag valt att bli en TFS:are!

  • Läs mer om gruppen i syd!
  • Läs mer om gruppen i öst!
  • Läs mer om gruppen i väst!

Vårt placeringsteam når du via mejladressen: placering@teachforsweden.se eller genom att fylla i en intresseanmälan här.